Галерија > ГАЛЕРИЈА НА ИКОНИ Почетна   Испечати   Контакт    
јазици
Образование
Галерија
Детско катче
Културно наследство
Природно наследство
Личности
Изданија
Уметност
Празнувања
Издавачки куќи
Излог
Чудесната земја
Временска прогноза
Click for Skopje-Petrovec, Macedonia Forecast
Контакт
Агенцијата за иселеништво се префрли во нови простории на
адреса:

ул. Македонија бр.19
1000 Скопје

тел:   + 389 2 3228 212
факс: + 389 2 3118 539
e-mail: info@minisel.gov.mk

 

ГАЛЕРИЈА НА ИКОНИ Изложба на галии КОЛОРИТНИ МАКЕДОНСКИ НОСИИ СТАР МАКЕДОНСКИ НАКИТ МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ВЕЗОВИ Сребрена филигранска нишка

ГАЛЕРИЈА НА ИКОНИ

 

ГАЛЕРИЈА НА ИКОНИ ВО МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНИЈА

 

ikona1.jpg (40679 bytes)      ikona2.jpg (31766 bytes)

ikona4.jpg (45160 bytes)      ikona6.jpg (38439 bytes)

 

ikona9.jpg (78860 bytes)      ikona3.jpg (43376 bytes)

ikona5.jpg (65107 bytes)

 

  ikona7.jpg (40946 bytes)      ikona8.jpg (33082 bytes)

 


Пребарај
 
Поважни линкови
 
 
 
 
 
 

 

 

Copyright (c) 2009 Агенција за Иселеништво. Сите права се задржани.