Излог Почетна   Испечати   Контакт    
јазици
Образование
Галерија
Детско катче
Културно наследство
Природно наследство
Личности
Изданија
Уметност
Празнувања
Издавачки куќи
Излог
Чудесната земја
Временска прогноза
Click for Skopje-Petrovec, Macedonia Forecast
Контакт
Агенцијата за иселеништво се префрли во нови простории на
адреса:

ул. Македонија бр.19
1000 Скопје

тел:   + 389 2 3228 212
факс: + 389 2 3118 539
e-mail: info@minisel.gov.mk

 

ТРАДИЦИОНАЛНА МАКЕДОНСКА РЕЗБА! 


Почитувани!!!
 
Изработуваме секаков вид на резба од областа на копаничарството, со дарбата на мајсторите наследена од нашите предци! Делата наши можат да бидат по Ваша желба и тоа: икони; портрети; брендови; украсни фризови; врати; прозорци итн.
Доколку сте заинтересирани еве ја нашата веб страна на која има дел од нашите изработени дела!
 
 
tel: +389 70 260-044, + 389 70 858-887
 
 
ПРВА ИНТЕРНЕТ ПОНУДА
 
Првата македонска интернет продавница MACEDONIADIRECT нуди 2000 наслови од областа на литературата, јазикот, историјата, етнологијата, книги за деца. Можат да се порачаат традиционални музички инструменти, македонска музика на ЦД, ДВД, ВХС видео како и  македонски народни носии.
За подетални информации посетете ја нивната веб страница
www.macedoniadirect.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЕНТУЗИЈАЗМОТ ВО ФУНКЦИЈА НА ОПШТЕСТВЕНО ПРИЗНАНИЕ
ЗДРУЖЕНИЕТО НА ДОМАЌИНКИ НА МАКЕДОНИЈА (ЗДМ)
 
Е невладино здружение основано во октомври 2001 година.
Преку само-вработување и самоорганизирање Здружението делува на интелектуалните, физичките и етичките способности на жената – домаќинка и нејзината непресушна инвентивност и креативност.
За повеќе информации посетете ја нивната веб страница
 
 
         
Пребарај
 
Поважни линкови
 
 
 
 
 
 

 

 

Copyright (c) 2009 Агенција за Иселеништво. Сите права се задржани.