Почетна Почетна   Испечати   Контакт    
јазици
Вести од економијата
За Агенцијата
Иселеници бизнисмени
Иселеници повратници
Иселеници повратници
Општи услови
Водич за инвестирање
Економски потенцијали
Закони
Образци
За Македонија
Општини и Град Скопје
Корисни линкови
Контакт информации
Иселенички организации
Курсна листа
  1 EUR = MKD
  1 AUD = MKD
  1 CAD = MKD
  1 USD = MKD
  1 GBP = MKD Currency data courtesy coinmill.com
Временска прогноза
Click for Skopje-petrovec, Macedonia Forecast
Контакт
Контакт

Агенцијата за иселеништво се префрли во нови простории на

адреса:

ул. Македонија бр.19
1000 Скопје

тел:   + 389 2 3228 212
факс: + 389 2 3118 539
e-mail: info@minisel.gov.mk

Пребарај
 
Поважни линкови
Copyright (c) 2007 Агенција за Иселеништво. Сите права се задржани.