Писмата испратете ги по  email       

 

СЕКОЈ ТЕКСТ Е ИСКЛУЧИВО СТАВ НА НЕГОВИОТ АВТОР И ТОЈ НЕ ГО ОДРАЗУВА СТАВОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО, КОЈА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СМЕТА ЗА ОДГОВОРНА ЗА ИЗНЕСЕНИТЕ СТАВОВИ!

 

ВО ТЕАТАРОТ ДОЈДОВ СЛУЧАЈНО НО ИСТИОТ ВРЕЖА ГОЛЕМА ЉУБОВ

 

Вашите информации
Име
Вашата Email
:: Текст ::
Информации каде да се испрати
Име
Email