Почетна  >  Ваш простор Почетна   Испечати   Контакт    
јазици
Навивачка химна на Македонија - Тоше Проески
Соопштенија
Ваш простор Регистрирај се Кириличен конвертор Поддршка
Вести
Иселенички организации
Истакнати иселеници
Иселеници инвеститори
Иселеници повратници
Статистички податоци
Конзуларни претставништва
Курсна Листа
  1 EUR = MKD
  1 AUD = MKD
  1 CAD = MKD
  1 USD = MKD
  1 GBP = MKD Currency data courtesy coinmill.com
Временска прогноза
Click for Skopje-petrovec, Macedonia Forecast
Иселенички Страни

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Скопје, Македонија  23.5.2007 година Печатење Препорачај ја на пријател

Агенцијата за иселеништво со цел да овозможи навремено известување од активностите на иселеничките организации отвори рубрика ИСЕЛЕНИЧКИ СТРАНИ во кои иселеничките организации можат САМИ да отвараат своја страна на која можат да поставуваат, додаваат, бришат ИНФОРМАЦИИ и СЛИКИ ЗА СВОИТЕ АКТИВНОСТИ.НАЈАВИ СЕ
КОРИСНИЧКО ИМЕ: ЛОЗИНКА:
   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Европа

Америка

Австралија

Македонска православна епархија за Европа

Германско- македонски културен форум "КОРЗО"

Заедница на Македонците во Република Хрватска

Македонско културно друштво Билјана

СПЕКТРУМ- Македонско хрватско здружение за афирмирање на културните вредности и врски

makedonija

gocmentcik dernegi

македонски Глас- Македонски весник за Америка и Канада

MPC

-

Ilia Uzun Photography


Пребарај
 
Поважни линкови


Copyright (c) 2007 Агенција за Иселеништво. Сите права се задржани.